Kempencup 2021

Weelde AB, Belgium,   13 May 2021 – 16 May 2021

Kempencup wordt Kempen-Coronacup

Slecht nieuws, maar toch ook een beetje goed nieuws.

Jammer genoeg is de beslissing genomen om de Kempencup in de traditionele vorm te cancellen,
De grote onzekerheid en onduidelijkheid over de talrijke corona-maatregelen maakte het een heel moeilijke opdracht om onze wedstrijd op een veilige en wettelijke manier te organiseren.

Maar, als alternatief, stellen we jullie graag de Kempen-Coronacup voor.
Het concept van deze formule is dat de piloten kunnen starten op hun thuisvliegveld en van daaruit de opgegeven proef kunnen vliegen,
de details van deze formule zullen nog op papier gezet worden.

Wel is zo dat we de organisatie van onze wedstrijd gratis gaan aanbieden. Piloten die reeds het inschrijvingsgeld betaald hadden zullen we zo snel mogelijk terugbetalen.

Written by: Bart Leysen on 5 May 2021 at 11:31.

Corona-update

Nog steeds is niet helemaal duidelijk wat wel of niet gaat kunnen tijdens onze wedstrijd in het Hemelvaartweekend. Wat wel duidelijk is, is dat het dit jaar geen full-option editie gaat worden.De laatste corona-update kondigde heel wat versoepelingen aan vanaf 8 mei, maar of deze versoepelingen voldoende gaan zijn voor een aangename wedstrijd en of ze al door gaan zullen we moeten afwachten.Wij danken alvast de piloten die ingeschreven hebben voor hun vertrouwen en geduld, en hopen jullie binnen...
Read more...

Written by: Bart Leysen on 27 April 2021 at 18:03.

Inschrijvingen

Inschrijven kan via : https://www.lvzc.be/index.php/inschrijven Volg ook zeker de Kempencup pagina op de KAC website waar we jullie op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes (die zullen uiteraard ook hier gepost worden).
Read more...

Written by: Bart Leysen on 2 April 2021 at 20:52.
Edited by: Bart Leysen on 2 April 2021 at 20:54.